Komarnici

Rešite se dosadnih insekata u vašim domovima, poslovnim prostorima, restoranima, apartmanima, kuhinjama... Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata.
Zaboravite na razne hemijske preparate i sprejeve. Naši proizvodi za zaštitu od insekata predstavljaju najzdravije I najdugotrajnije rešenje. Izrađuju se od aluminijskih okvira sa mrežicom otpornom na sve vremenske uslove. Izrađujemo tri vrste komarnika:
· Fiksni komarnici: komarnici izrađeni od aluminjskih profila sa zaštitnom mrežicom. Fiksiraju se na postojeću stolariju.
· Rolo komarnici: izrađeni od aluminjskih profila sa zaštitnom mrežicom; jednostavno podizanje i spuštanje.
· Vrata komarnik: vrata od pojačanog aluminijskog profila.

Trakaste zavese

Trakaste zavese predstavljaju idealan izbor funkcionalnog i dekorativnog opremanja vašeg poslovnog prostora, domova i ostalih prostorija. Šite od sunčevih zraka, a ujedno čuvaju Vašu privatnost.
Široka paleta boja, dezena, materijala i načina otvaranja zadovoljiće Vaše zahteve i želje. Trakaste zavese mogu se montirati na plafon, kao i na prostor iznad stolarije, ako postoji. Trake zavesa se mogu zakretati do 180 stepeni, sto omogucava kontrolu kolicine sunceve svetlosti koja kroz njih prolazi.
Široki spektar dezena i materijala možete pogledati, odabrati kada Vas lice iz Rolomont-a bude posetilo radi uzimanja mera.

Roletne

Rolomont Vam nudi roletne od PVC-a i aluminija, koje se lako i brzo montiraju na postojeću, kao i novu, stolariju. Zahvaljujući visoko kvalitetnim materijalima vodećih svetskih proizvođača proizvoda za roletne, postižemo vrhunski kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda. Po želji kupca moguće je ugraditi elektromotorni pogon, daljinski upravljač. ugrađenu rolo zaštitnu mrežu protiv insekata i dr.
Naša aluminijska lamela punjena je poliuretanskom penom, te predstavlja odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju vašeg prostora.

Venecijaneri

Venecijaneri izrađeni od aluminija predstavljaju idealnu zaštitu od sunca i neželjenih pogleda u vašim kancelarijama, poslovnim prostorima, domovima i ostalim objektima. Horizontalne lamele okretanjem oko svoje osi puštaju željenu količinu i ugao ulaska svjetla u prostor. Nazovite nas i izaberite iz široke palete boja.